Жінки Адольфа Гітлера

У Адольфа Гітлера було багато таємниць, але, мабуть, самою великою  для дослідників є інтимне життя Адольфа Шикльгрубера.

Історичний факт: у рейхсканцелярію приходили тисячі любовних листів такого змісту: «Дорогий фюрер, я хочу від тебе дитину». З одного боку це явище можна було б визнати анормальним, але з іншого - як фюреру вдалося «розтривожити» лібідо німецьких жінок. До слова, Йосипу Сталіну таких листів ніхто не писав. Хоча сексуальність грузин ніколи не викликала сумніви у громадянок СРСР. 

... Коли труп Гітлера потрапив на стіл патологоанатомів НКВС, лікарі отримали вказівку доскональним чином дослідити його статеві органи. Але ... або документи засекретили, або нічого особливого «там» не знайшли, або обгоріло все під самий корінь, але результатів по статевих функцій вождя арійців немає. 

Гітлер завжди заявляв, що німецькі дівчата повинні бути в найвищою мірою старанні, слухняні і готові до виконання ролі матерів майбутніх солдатів. Простіше кажучи, їх «дівоче призначення» - стати «машиною» відтворення людського резерву для військових цілей Рейху. Нічого сексуального в цій ідеології немає. Тим не менш, образ фюрера викликав у панночок Німеччини не тільки сплеск гормонів, але й глибоку внутрішню любов. 

Подейкують, що міністерство пропаганди Геббельса спеціально поширювало по Рейху чутки про гіперсексуальності вождя. Мотивуючи, що у двадцяті роки, після Першої світової війни, Гітлер вважався сексуальним королем Мюнхена. У середовищі бюргерів благоговійно шепотілися про те, що у фюрера було більше двохсот коханок ... 

Якщо судити за зовнішніми ознаками (зріст, фактура, волосатість шевелюри і т. д.), то ватажка нацистів складно віднести до категорії секс-символів нашої епохи. Однак, як і у всякого чоловіка, у нього були жінки. Хто вони? 

Грета Шмідт 
На початку Першої світової війни Гітлер з осколковим пораненням потрапляє до берлінського госпіталь, де своїми пристрасними викриттями продажних «тилових щурів» зачаровує миловидну медсестру Грету Шмідт.
Правда, у неї є сім'я - чоловік і син, але, забувши про них, вона пропадає на мітингах, де ораторствує майбутній фюрер. Цей роман закінчується трагічно: з ревнощів до Адольфа Гітлера чоловік Грети перерізає їй горло. 
Марія Райтер 
Про цю жінку в кінці 50-х років повідомила рідна сестра Гітлера Паула Вольф. Паула обмовилася, що «Марія Райтер - єдина жінка, яку мій брат любив по-справжньому. Як знати, може бути все пішло б зовсім по-іншому, якщо б він женився на ній». 
Марія Райтер

Вперше Адольф і Марія побачили одне одного в 1925 році, їй було шістнадцять, йому - тридцять сім. Вважається, що до цього часу Адольф Гітлер був ще незайманим. Мімі (так звали Марію Райтер близькі) була дочкою одного з функціонерів німецької соціал-демократичної партії. Вони познайомилися на вулиці, коли Гітлер (який нещодавно вийшов з в'язниці) вигулював свого собаку. Він підійшов ближче, і між ними зав'язалася жвава розмова про собак. 

Через кілька днів Адольф був запрошений сімейством Райтер на вечерю. Марія стала постійною відвідувачкою його виступів, які в той час проходили в маленьких пивних. Деякий час потому один з друзів Гітлера довірливо повідомив їй, що «... фюрер не може жити без неї». Фройлен Райтер була задоволена, і у них з Гітлером «відбувся» (як тепер сказали б) інтим. З тих пір їх зустрічі стали регулярними. 

Потім настала розлука. З чуток, хтось став загрожувати Гітлеру роздути скандал через його зв'язки з шістнадцятирічної Мімі. Кілька років вони не бачилися. За цей час Райтер встигла вийти заміж і розлучитися. Потім вона поїхала до Мюнхена, де знову зустрілася з Гітлером. Він запросив її у свої нові розкішні апартаменти. Мімі повідомила, що тепер вона вільна і попросила Гітлера знайти їй роботу. У відповідь він запропонував їй відновити любовний зв'язок. 

Райтер згадувала згодом: «... Він притягнув мене до себе і почав цілувати. Було вже за північ. Разом зі мною він все більше і більше схилявся на софу. Його обійми ставали дедалі міцнішими. І я дозволила всьому трапитися. Я ніколи не була така щаслива, як у ту ніч. Приблизно о другій годині ночі він підвівся і сказав: «Мімі, я тепер багатий. Я можу дати тобі все. Для тебе я зламаю всі перешкоди. Залишайся зі мною. Моя дорога Мімі, ти повинна залишитися зі мною ». 

У відповідь Мімі заявила, що не може жити з ним на становищі коханки. «Чого ти хочеш від мене?! - Закричав він. - Я хочу, щоб ти жила тут зі мною. Чому ти не розумієш, що з іншими жінками у мене ніколи не було таких відносин, як з тобою? »
Після цього вони розлучилися. Влітку 1928 року Мімі намагалася покінчити життя самогубством. Але ... благополучно вижила, щоб потім писати вищенаведені спогади в стилі romantic.

Хелена Ханфштангль

Про неї відомо вкрай мало. Можливо, це пов'язано з тим, що саме Ханфштангль публічно заявила, що Адольф Гітлер - імпотент. Ми знаємо лише, що вона була сестрою одного з друзів Гітлера - Ернста Ханфштангля.
Особистий пілот Гітлера  Ханфштангль

Він дружив з Адольфом з юності, але так і не зміг пробачити йому спокушання сестри. Розповіді Хелени про імпотенцію фюрера і публічне обурення Ернста з приводу збезчещеної сестри викликали чималий скандал. У розпал цієї «бузи» Хелена безслідно зникла, а її брат встиг втекти до Америки.

Гелі Раубаль 
Гелі Раубаль

Гелі була Гітлеру двоюрідною племінницею (дочкою його зведеної сестри). Історіографи вважають, що Гелі Раубаль - це єдина жінка, до якої фюрер дійсно відчував щиру любов. Вперше вони зустрілися в Берхтесгадені в 1925-му, і Гітлер був відразу зачарований сімнадцятирічної білявою дівчиною. У 1929-му він зняв величезну квартиру в Мюнхені і перевіз туди Раубаль. Вона бувала з ним скрізь - на мітингах, конференціях і в театрах. Фюрер дико ревнував свою племінницю, так як був серйозно захоплений нею. Він підозрював Гелі в таємний любовний зв'язок зі своїм шофером Емілем Морісом. 
Гелі Раубаль

19 вересня 1931 в мюнхенському відділенні поліції пролунав дзвінок: на іншому кінці дроту повідомили, що 23-річна Гелі Раубаль покінчила життя самогубством. 

Після війни епізод з Гелі знову опинився в центрі уваги біографів фюрера. Причому дослідники розкололися на два табори: одні вважали, що Гітлер у черговому нападі ревнощів застрелив племінницю, інші - що Гелі Раубаль сама покінчила із собою, не витримавши постійних виконань його збочених сексуальних фантазій (дефекацій і «золотих дощів»). В якості доказів наводилися слова, нібито сказані в хвилини відвертості самої Раубаль: «Мій дядько - чудовисько! Ви й уявити собі не можете, які речі він змушував мене робити! »Гітлер наказував їй роздягтися, сам лягав на підлогу, а Гелі змушував присідати над його обличчям.
Після смерті Гелі Гітлер перебував у важкій депресії і з тих пір ніколи більше не їв м'ясо. Суп, приготовлений на м'ясі, він став називати «трупним бульйоном». Справжня причина смерті Гелі Раубаль так ніколи і не була розкрита. 

Рената Мюллер 
Рената Мюллер

Рената Мюллер - суперзірка нацистського кіно. І тому не було нічого дивного в тому, що Гітлер якось запросив її до себе «на чай». Однак замість пристрасної ночі в обіймах вождя кінодіва отримала сеанс збоченого сексу. За її словами, Гітлер боявся ліжка, як чорт ладану. Прийшовши в жах від пропозиції актриси опанувати нею по-простому, по-людськи, він став благати Ренату бити і топтати його ногами. Потім всучив їй батіг, щоб вона гарненько відшмагав його. Все це мало супроводжуватись добірним німецьким матом. Через декілька днів вона випала з вікна будинку.Їй було 31 рік.

Єва Браун 

Гітлер вперше побачив Єву в 1929 році, коли тій було всього 17 років - у фотоательє, куди зайшов у справах партії. Як казала сама Єва, фюрер звернув увагу на її стрункі ноги. Їй подобалися галантні манери Гітлера, їй подобалось, коли він цілував їй руки, кланявся, говорив компліменти, вручав подарунки та квіти, пригощав цукерками. Єва робила все, щоб сподобатися Гітлеру. Фюрер не любив м'язистих і спортивних жінок - Єва кидає заняття спортом; Гітлер зневажає коричневу шкіру нижчих рас - Єва припиняє загоряти і т. д. 
Єва Браун у день весілля

У початковий період розвитку відносин з Євою Браун фюрер ще був серйозно захоплений своєю племінницею. Обидві жінки ревнували його один до одного. Після смерті Гелі Раубаль Єва Браун починає діяти більш активно і на початку 1932 року стає офіційною коханкою Адольфа Гітлера. Однак фюрера постійно оточують інші блискучі красуні. Єва дуже ревнує, сходить з розуму від того, що Гітлер не належить їй одній. Наприкінці 1932 року вона вирішує покінчити життя самогубством: у кімнаті своїх батьків стріляє в груди, але куля проходить поруч із серцем. Лікарі рятують Єву, а Гітлер прив'язується до неї ще сильніше. Білява баварська красуня має все, що може бажати: хутра, дорогу квартиру, автомобіль, діаманти та інше. Єва стає для фюрера зразком жінки: кмітлива, затишна, ніжна, наївна, мила і дурна. Правда ... існує лист Єви Браун до своєї близької подруги, де вона повідомляє: «Я нічого не отримую в ліжку від Адольфа як від чоловіка».
... Коли на вулицях Берліна вже йшли жорстокі бої, Єва Браун спеціально прибула в бункер, щоб померти разом зі своїм кумиром. Партія і фюрер перед лицем катастрофи скасували заборону на одруження першої людини нації. Шлюб Адольфа і Єви тривав всього 40 годин. 29 квітня 1945 Єва Гітлер, якій не було ще 35 років, надівши чорне шовкове плаття і прикраси, прийняла капсулу з ціаністим калієм. 

PS Однак сам фюрер боявся занадто сильно прив'язатися до якоїсь жінки. Він нерідко повторював товаришам по партії, що розумний чоловік повинен мати примітивну і дурну дружину. 

А може, Шикльгрубер просто боявся жінок? Адже різні дослідники вважають, що є серйозні підстави припускати чоловічу неспроможність фюрера. Можливо тому геббельсівська пропаганда підспудно вселяла німцям думка про те, що Гітлер не може любити ніяку жінку, а тільки Німеччину. 

Яків ІВАНОВ


Жінки Адольфа Гітлера Жінки Адольфа Гітлера Reviewed by Василь Герей on 12:47:00 Rating: 5

Немає коментарів: